آموزش طرز تهیه خورش کنگر

 

مواد لازم خورش کنگر :

 گوشت ماهیچه گوسفندی      ۵۰۰ گرم
کنگر      ۲ کیلوگرم
پیاز داغ      ۳ قاشق سوپخوری
روغن      ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش     ۰٫۵ فنجان
زعفران     ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل     به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کنگر :

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد .
بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد .
برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت .
خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند .بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند .
برگرفته از سایت تالاب

 

 

مشخصات و اطلاعات فایل
سایت شرط بندی بت اسپات