دستور تهیه گراتن قارچ خوشمزه و لذیذ
بدون دیدگاه
رسپی گراتن قارچ
طرز تهیه گراتن قارچ لذیذ با طعمی متفاوت
گراتن یک غذای فرانسوی است که در فر طبخ می شود. گراتن را با همان ظرفی که طبخ می شود ، سرو می کنند. برای تهیه گرتن باید ظرفی را انتخاب کنید که ارتفاع کمی داشته باشد .
گراتن قارچ و سیب زمینی
مواد لازم گراتن قارچ و سیب زمینی
سیر له شده | ۱ حبه |
قارچ ورقه شده | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
خامه | نصف فنجان |
کره | ۱ قاشق سوپخوری |
سیب زمینی نازک ورقه شده | ۱ کیلو |
پنیرگودا | ۱۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
شیر | ۲/۳ فنجان |
طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی
طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی
فر را بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سیب زمینی را پوست بگیرید و نازک حلقه کنید.
قارچ را ورقه ای برش بزنید و در مقداری آبلیمو بخوابانید تا سیاه نشود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه هم بزنید تا یکدست شود شیر را به آن ها اضافه کنید کاملا مخلوط کنید.
خامه و نمک را هم به تخم مرغ اضافه نموده و مخلوط کنید.
یک حبه سیر را رنده کنید و با یک قاشق کره مخلوط کنید و کف ظرف دلخواهتان را چرب کنید.
قارچها را بشویید و آبکش کنید.
سیب زمینی را کف قالب بچینید و رویش یک لایه قارچ بچینید و دوباره یک لایه سیب زمینی و مخلوط تخم مرغ را طوری روی مواد بچینید تا یکدست همه ظرف را پر کند.
ظرف گراتن را به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر بگذارید .
سپس از فر خارج کرده پنیر را رویش پخش کنید و نیم ساعت دیگر در فر بگذارید تا پنیر برشته و طلایی شود.
طرز تهیه گراتن قارچ
گراتن قارچ با سس بشامل
مواد لازم گراتن قارچ با سس بشامل
سیب زمینی | ۳ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
کره | ۱ ق غذا خوری |
آرد | ۳ ق غذا خوری |
شیر | ۲ لیوان |
خامه | ۱ ق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و پودر سیر | به مقدار لازم |
جعفری و یا پیازچه برای تزئین | به مقدار لازم |
- خرید آبسردکن ۳ کاره یخچال دار محصول ترکیه
- امروز میتونی با تخفیف فرش بخری!
- برای مشاهده رنگبندی وخرید این محصول جذاب
گراتن قارچ با سس بشامل
طرز تهیه گراتن قارچ با سس بشامل
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سیب زمینی را پوست گرفته به حلقه های نیم سانتی برش بزنید و ۲۰ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافه اش گرفته شود سپس آبکش کنید و با کمی آب بجوشانید تا نیم پز شود یا کف سینی فر بچینید و با قلم مو کمی روغن رویشان بکشید و مقداری نمک و فلفل بپاشید و به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فر تنوری کنید.
قارچ ها را بشویید و حلقه کنید و با ۱ قاشق آبلیمو مخلو ط نموده و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و قارچ را با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود.
برای تهیه سس بشامل تابه را روی حرارت بگذارید و کره را اضافه کنید تا ذوب شود سپس آرد را اضافه کرده تفت دهید تا خامی اش گرفته شود ، حین هم زدن شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود . در انتها نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به همراه خامه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
کف ظرف گراتن را با قلم مو چرب کنید و سپس یک لایه نازک سس بشامل کف ظرف بکشید و یک لایه سیب زمینی و سپس یک لایه قارچ بچینید رویشان سس بشامل و کمی پنیر پیتزا بریزید و ادامه دهید تا ظف پر شود روی مواد را با سس بشامل و پنیر پیتزا پر کنید.
ظرف گراتن را به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود و در صورت تمایل در انتها گریل را روشن کنید تا روی گراتن طلایی شود.
در صورت تمایل می توانید کمی پیازچه و جعفری خرد شده روی لایه سیب زمینی بپاشید.